Fromasjkaker

Fromasjkaker er et flott tilskudd til dessertbordet, både i smak og fremtreden.
Fromasj er laget av fløte, gelatin og eggedosis, og har en delikat, luftig og kremet konsistens. Det finnes utallige muligheter når det kommer til fromasjens smak. Hva med en kake som smaker pasjonsfrukt? Eller kanskje kaffe latte?
Den kjente og kjære ostekaken er en form for fromasjkake, og det finnes utallige variasjoner av den rundt om i verden.
Vi foretrekker den norske varianten med delikat kjeksbunn og himmelsk ostekrem, og topper herligheten med et lag skogsbærgelé.

Noen kaker kan lages uten gluten mot ett tillegg i pris. Ta kontakt. 

OBS: Ved bestilling av kun én kake må kaken hentes selv.


fromasjekake jordbærfromasjekake

Jordbærfromasjkake
Jordbærfromasj med aprikosyltetøy, jordbærgele og sukkerbrødbunn. Herlig og saftig ostekake.
8 pers = 310,-
15 pers = 465,-
20 pers = 705,-
30 pers = 1050,-

 

blodappelsinkake 15pers fromasjekake

Blodappelsinkake
Blodappelsinfromasje med aprikosyltetøy, gul gele og sukkerbrødbunn
8 pers = 310,-
15 pers = 465,-
20 pers = 705,-
30 pers = 1050,-

 

fromasjekake sjokoladefromasje kake

Sjokoladefromasj
Sjokoladefromasj med bringebærsyltetøy og sukkerbrødbunn og kakao på toppen.
8 pers = 310,-
15 pers = 465,-
20 pers = 705,-
30 pers = 1050,-

 

fromasjekake caffelattefromasje kake

Caffelattekake
Sjokoladebunn med caffelattekrem og aprikossyltetøy og kakaogele på toppen
8 pers = 310,-
15 pers = 465 ,-
20 pers = 705,-
30 pers = 1050,-

 

fromsjekake pasjonsfruktkake

Pasjonsfruktkake 
Pasjonsfruktfromasje på mandelbunn, med et tynt lag marmorert gele og bånd rundt.
8 pers = 310,-
15 pers = 465,-
20 pers = 705,-

 

fromasjekake ostekake jorbær

Ostekake 
Ostekrem på kjekksbunn, med et lag skogsbærgele
8 pers = 310,-
15 pers = 465,-
20 pers = 705,-