Om oss

Koldtbord og fingermat i Vestfold, Oso og Buskerud

Velkommen til Norgescatering!
Vi er et norskeid cateringbyrå som har som mål å dekke hele landet. Med lang erfaring innen hotell-, restaurant-, konditori- og slakterbransjen stiller vi med et sterkt team!
Vi serverer mat av høy kvalitet og til en god pris! Grunnet dette har vi mange tilbakevennende kunder som bruker oss ved flere anledninger.

Vi samarbeider med mange av de største leverandørene i Norge. Vi benytter oss av kvalitetsprodukter og er svært leveringsdyktige.

Roastbiff catering koldtbord oslo og vestfoldVi er i sterk vekst og pr. d.d. dekker vi stort sett hele Vestfold, Buskerud og Oslo (+Asker og Bærum).
Vi er leverandører av baguetter, salater, snitter, og diverse dagsfersk kaldmat til Kiwi, Rema 1000 og Coop-kjedene. Her finner du oss i butikkhyllene.

Med våre samarbeidspartnere har vi en felles meny.
Hovedkontoret vårt ligger i Drammen og vi har ett felles telefonnummer og epostadresse som alle bestillinger kan sendes inn til.

Telefon: 90 56 51 41
E-post: post@norgescatering.no

Miljøbevisste
Norgescatering AS er med i Grønt Punkt Norge.
Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje.

Grønt Punkt Norge
Vi tilbyr mat til alle type selskap, arrangement og festtilstelninger. Ring og snakk med oss om ditt behov – vi hjelper deg gjerne sette sammen en meny!