Vi har to flotte, romslige selskapslokaler i Drammen. Disse kan leies året rundt – enten du ønsker catering og/eller servering fra oss i samme slengen, eller du ønsker å stå for maten selv.

ROKLUBBEN – SELSKAPSLOKALE I DRAMMEN

Flotte festlokaler med en kapasitet på inntil 80 personer. Passer perfekt til bryllup, konfirmasjon og jubileer. Her kan dere ordne alt selv: drikke, mat og diverse. Dere er også velkommen til å kjøpe maten av oss. Merk at det ikke er anledning å bruke annet cateringselskap i disse lokaler.

Priser:

Leie fredag kl 1100 til lørdag kl 0900: kr 7000     Leie lørdag  kl 1100 til søndag kl 1600:  kr 7000.

Leie helg: fredag fra kl 1100 til søndag kl 1600: kr 9000.

Se i kalenderen når Roklubbens lokaler er ledige

Rød farge betyr at det er utleid / ikke ledig. Oransje betyr reservert. Forespørsel om leie kan sendes til elise@norgescatering.no

Ved spørsmål kan du også ringe 99325606

Det leies ikke ut til ungdom.

Laster kalender...
Powered by Booking Calendar
STRØMSØ – SELSKAPSLOKALE I DRAMMEN

Flotte festlokaler med en kapasitet på inntil 40 personer. Passer perfekt til bryllup, konfirmasjon og jubileer. Her kan dere ordne alt selv: drikke, mat og diverse. Dere er også velkommen til å kjøpe maten av oss. Merk at det ikke er anledning å bruke annet cateringselskap i disse lokaler.

Ønsker du å leie Strømsø lokaler? Ta kontakt på mail: turid_ellingsen@hotmail.com eller telefon 41690171 for å reservere lokalene.