
Glutenfrie raw kaker
Om raw/rå kaker!
Våre rå kaker leveres fra Funky Fresh Foods og er hovedsaklig basert på økologiske nøtter, kaldpressede oljer, bær eller frukt. De er derfor naturlig frie for blant annet gluten, egg og melk. I stedet for hvitt raffinert sukker så benytter vi agavesirup (fruktsukker).
Hvordan sender vi kakene?
Våre rå sendes/utleveres dypfryst fra oss. Kakene begynner å tine på veien til deg og bør være mer eller mindre klare når de ankommer deg. Kanskje trenger de noen minutter ekstra tining i rompeteratur. Du kan selvfølgelig også bestille kakene i god tid og bare ha de i kjøleskap fram til servering.
Serveres: ca kjøleskapskalde (0c-4c) eller etter egen preferanse.
Tinetid: Ofte ferdig tint når de leveres. Et dypfryst stykke trenger ca 30 minutter i romtemperatur for å bli serveringsklar.
Holdbarhet i kjøleskap: ca 3 dager
Spiste dere ikke opp alt på festen? Ingen fare – kakene holder minst 3 dager i kjøleskap.
Pakk de litt inn for best holdbarhet.
Rå kaker kan være svalkende en varm sommerdag, men vær obs på:
Kakene inneholder kokosolje som «smelter» over ca 24 grader. Unngå for varme temperaturer over tid for å beholde utseende til kakene. For lang tid i varm temperatur kan også forringe holdbarheten i kjøleskap etterpå. Spør oss hvis du lurer på noe 🙂
Bestill kake via kontaktskjemaet eller i menyen under!