Den perfekte grillmaten for sommerens sammenkomster

Når sommeren er i full anmarsj, er det ikke langt mellom engangsgrillene i landets grønne lunger. Lukten av kullos brer om seg i nabolagenes hageselskap – som gjerne trekker ut i de sene, men fremdeles lyse timer. Og hva passer vel bedre til disse små og store begivenhetene, enn nettopp grillmat?

Hva passer vel bedre til sommerens små og store begivenheter enn nettopp grillmat?

Den som venter på noe godt, venter sjelden forgjeves! Når sommeren er i full anmarsj, er det ikke langt mellom engangsgrillene i landets grønne lunger. Lukten av kullos brer om seg i nabolagenes hageselskap – som gjerne trekker ut i de sene, men fremdeles lyse timer.

Grillmat er selve essensen av sommer

Det er trolig ingenting vi nordmenn er bedre på, enn å utnytte sommeren til det fulleste. Den varme tiden på året er synonymt med grillmat, og det med god grunn! Mat fra grillen kan tross alt sies å være noe av det bedre livet har å by på.

Enten du skal kose deg med den nærmeste familien eller hele vennegjengen, er det få ting som kan måle seg med smaken av skalldyr, grillpølser og potetsalat – gjerne akkompagnert av lukten av nyklippet gress, lyden av måkeskrik og følelsen av å være akkurat litt form varm i nakken etter mange timer i solen.

Ingen skam i å la andre stå for maten

Ikke alle har tid, lyst eller evner til å bruke hele lørdagen på handling, matlaging og oppvask. Heldigvis finnes det alternativer for deg som vil stelle i stand en real grillfest – uten å måtte vende opp ned på husholdningen!

NorgesCatering tilbyr tre skreddersydde menyer skapt for være midtpunktet i ethvert sommerselskap – alle inkluderer tre velsmakende og rause retter.

Våre menyer

Meny 1

I den første menyen blir du servert appetittvekkende tapas og saftig kjøtt med en oppfriskende avslutning. Hvitløksmarinert scampi med serranoskinke utgjør forretten, før hovedretten består av helgrillet og mør ytrefilet av okse med fristende tilbehør: pølser, sommersalat, tzatziki, bakt potet, BBQ-saus og luftig brød. Mangomousse med frukter og bær setter prikken over i-en på dette fullverdige grillmåltidet!

Meny 2

Påfølgende grillmeny er en herlig blanding av deilige frukter og smakfullt lammekjøtt. Forretten består av melon innrullet i serranoskinke, mens helgrillet, marinert lammelår med hvitløk og rosmarin er hovedrettens store fristelse. Med grillspyd av kjøtt og pølser, sommersalat og fløtegratinerte poteter som medvirkende komponenter, er dette måltidet en opplevelse du sent vil glemme. Fruktsalat med is sørger for en fullkommen avslutning!

Meny 3

Er sjømat et nødvendig gode for å maksimere sommerdagen, er den siste skreddersydde menyen som skapt for deg. En fristende laksepaté med skalldyr, dressing og luftig brød utgjør den lekre forretten. Marinert svinenakke med pølser, sommersalat, potetsalat og BBQ-saus utgjør en balansert og forfriskende hovedrett som garantert setter prikken over i-en på sommerfesten.

Finner du ikke en perfekt sammensetning av rettene til din hagefest? Fortvil ikke! Fordi NorgesCatering skal være for alle – uansett behov, har du også muligheten til å håndplukke dine favoritter. Vi har et stort utvalg enkeltstående og fristende grillretter. Ring oss gjerne for en uforpliktende prat – vi hjelper deg gledelig med å sette sammen en meny!