BETALING

Dersom ikke annet er avtalt, tar vi kontant betaling. Våre sjåfører har med betalingsterminal for Bank Axept. Ved fakturering belastes kunden kr. 75,– i ekspedisjonsgebyr.

Vi tar Vipps Nr 24197

Ved bestilling på nett under 24 timer før levering: Ta kontakt per telefon for å sikre at mailen er mottatt, dersom du ikke har fått svar fra oss.

Vi gjør oppmerksom på at vi tar pant på noe av vårt utstyr. Dette tilbakebetales når utstyret er levert tilbake min (kr. 800,– eks MVA). Ved lån av fat og diverse, er det kundens ansvar å returnere dette. Utstyr som ikke blir returnert, blir fakturert kunden.

UTKJØRING Mandag til Lørdag 0800-1600

Stengt Søndager

Vi leverer bestillinger for 10 personer eller flere. Bestillinger til under 10 personer må hentes hos oss i Dølasletta 3 i Tranby.

Frakttillegg 0800–1600: Kr. 200,–
Frakttillegg lørdager: Kr. 300,–

Prisene gjelder for Buskerud og Stor-Oslo. Ta kontakt for informasjon vedrørende priser for øvrige deler av landet.

OVERTIDSMIDDAGER

Vi leverer rykende varm overtidsmat alle ukedager. Bestilling av overtidsmat bør være inne dagen før kl. 16.00 for å være sikret levering.

Ønsker du maten porsjonspakket, ber vi deg spesifisere dette ved bestilling. Ønsker du å selv hente maten selv, er det ikke noe problem – bare gi oss beskjed. Kjøregebyr er kr. 200,–.