Tapas

Noe for enhver smak!

Prøv en av våre populære tapasmenyer! Tapas er ypperlig å servere i selskap og ved store og små arrangement, blant annet fordi det gir gjestene mulighet til å smake på mange forskjellige småretter i ett måltid. Tapas er derfor et godt valg til de fleste arrangement!

Vi har valgt å sette sammen noen ferdige buffeer – men man kan også komponere menyen selv. Vi bruker både fersk og sprøtt brød. Noen av rettene er uten brød. Bestilling min 10 personer og 5 dager i forveien.

Ta kontakt i dag så hjelper vi deg å planlegge egen tapasmeny, eller bestill direkte i menyen under.

Alle retter blir servert med Focaccia, 2 typer aioli og marinerte oliven. Fortell oss om dere ønsker glutenfritt brød


PS: Vi leverer alt av mat serveringsklart, det vil si at det er en god del brett, kasser og/eller termokasser som vi tar et pantedepositum på. Dette depositumet får du tilbake når utstyret leveres tilbake til oss. Vi kan også hente utstyret hos dere etter avtale, men det kan medføre ekstra leveringskostnader. Det kan også lages på engangsfat mot et gebyr. Bare skriv i notatet hva du ønsker, så hjelper vi deg med dette. Takk for forståelsen. Hilsen team Norgescatering.

  • Plassholder

    DeLux Tapas

    Dette er en sikker vinner i alle type selskaper. Den har «alt» av hva en god spansk tapas skal inneholde.

    X
    • Hvitløksmarinert scampi. Allergener: skalldyr
    • Parmaskinke på fat med spansk ost. Allergener: melk
    • Tomat og Granateple salat. Allergener: melk
    • Saltpotet med pesto marinert ørret og egg. Allergener: egg, nøtter, fisk
    • Spansk Salamipølse på ananas. Allergener: ingen
    • Ferske grønne asparges med serano skinke. Allergener: ingen
    • Reke/Mango salat i hjertesalat. Allergener: Skalldyr
    • Spanske kjøttboller i tomatsaus. Allergener: Gluten, melk
    • Kyllingspyd b.b.q Allergener: Gluten, egg, melk
    • Tempura Prown. Allergener: Gluten
    • Råstekte Amadine potet m/urter. Allergener: Sennep
    • Focaccia med oliven, løk og  2 typer Aioli. Allergener: Gluten, melk
    kr465,-
  • Plassholder

    Ann Kristins Favoritt

    Ni varierte retter av våre favorittapas

    X
    • Hvitløksmarinerte scampi. Allergener: Skalldyr
    • Serranoskinke i pannekake med philadelphiaost. Allergener: Gluten, egg, melk
    • Wraps med nudler og And. Allergener: Selleri, gluten
    • Grønnsalat med mango og jordbær. Allergener: Ingen
    • Hjemmelaget Gresk Tzaziki. Allergener: Melk
    • Manchego ost. Allergener: Melk
    • Kyllingspyd gyro med mango. Allergener: Sennep, selleri
    • Spanske kjøttboller i tomatsaus. Allergener: Gluten, melk
    • Rå stekte Amadine med urter. Allergener: Sennep
    kr415,-