Visste du hvor bagettene i matbutikken kommer fra?

Ute etter et raskt, sunt og godt måltid? Det er mye å velge mellom i matbutikken. Dette er hvorfor du bør ta en ekstra titt på utvalget av bagetter, wraps, sandwicher og horn. I 2007 rullet NorgesCatering ut den første bilen med håndsmurte og ferske bagetter. I dag er vi stolte av å kjøre over […]

Ute etter et raskt, sunt og godt måltid? Det er mye å velge mellom i matbutikken. Dette er hvorfor du bør ta en ekstra titt på utvalget av bagetter, wraps, sandwicher og horn. I 2007 rullet NorgesCatering ut den første bilen med håndsmurte og ferske bagetter. I dag er vi stolte av å kjøre over 10.000 enheter ut av vårt storkjøkken hver eneste dag.

Håndsmurte matpakker til hele Østlandet

Det gleder alle oss som jobber i NorgesCatering at det stadig er flere dagligvarebutikker som ønsker å motta matlevering fra oss. De butikkene som allerede har avtale med oss, etterspør stadig større partier med våre påsmurte bagetter, wraps, sandwicher og horn. Vi leverer over et stort område, i byer og steder som Sandefjord, Tønsberg, Kongsberg, Hokksund, Hønefoss, Drammen og utover mot Gardermoen.

Flittige nattevakter og morgenpigge sjåfører

Hver eneste kveld, klokken 20.00, begynner nattskiftet til våre kvalitetsbevisste og ambisiøse kjøkkenmedarbeidere. I løpet av natten har de beste og ferskeste råvarer blitt forvandlet til 10.000 unike matpakker, som klargjøres til sjåførene begynner på sine respektive kjøreruter kl. 04.00. Innen du har stått opp har hele 14 biler forlatt våre lokaler i Drammen, slik at du skal få et sunt, ferskt og overbevisende måltid å plukke med deg fra matbutikken.

Våre lunsjpakker

Da vi først bestemte oss for å starte med utkjøring av bagetter til matbutikker i Drammen og omegn, var menyen noe mindre enn hva den er i dag. Men med en popularitet som har skutt i taket og økende forespørsler, tilbyr vi i dag 12 fristende lunsjpakker:

 • Focaccia med kylling
 • Wrap med taco
 • Wrap med kylling
 • Sandwich med ost og skinke
 • Horn med ost og skinke (bestselger)
 • Matpakke med omelett
 • Matpakke med karbonade
 • Matpakke med ost
 • Bagett med kylling
 • Bagett med ost og skinke
 • Bagett med reker og egg
 • Bagett med roastbiff

Velg kortreist mat og norske råvarer

Hos oss tar vi ingen snarveier – med unntak av når vi kjører ut maten. NorgesCatering har kvalitet og yrkesstolthet i ryggmargen. Du vil aldri finne maskiner som jobber i stedet for mennesker på kjøkkenet vårt; alt er smurt for hånd og med den ypperste presisjon hver eneste dag. Vi bruker heller ingen sprøyter eller tilsetningsstoffer på vårt storkjøkken.

Støtt opp om planeten ved å velge kortreiste alternativer, og bidra til å løfte lokalmiljøet ved å støtte lokale leverandører. Du finner våre velsmakende lunsjpakker rundt neste sving!