Deilig julemat til årets julebord?

Er det noe vi nordmenn er glad i, så er det julemat. Vi har alle våre tradisjoner – noen foretrekker ribbe, andre pinnekjøtt eller kalkun. Hos NorgesCatering har vi et stort utvalg julemat for enhver smak. Finn julestemningen med mat som bringer frem barndomsminner, og lag nye minner i godt lag! Kanskje du skal arrangere en […]

Er det noe vi nordmenn er glad i, så er det julemat. Vi har alle våre tradisjoner – noen foretrekker ribbe, andre pinnekjøtt eller kalkun. Hos NorgesCatering har vi et stort utvalg julemat for enhver smak. Finn julestemningen med mat som bringer frem barndomsminner, og lag nye minner i godt lag!

Kanskje du skal arrangere en liten avslutningslunsj siste dag på jobb før jula? Hva passer vel bedre enn julesnitter eller -tapas til dette formålet? Eller er det muligens julebord som skal feries? Vi har flere julekoldtbord og -middager å velge mellom. Finn passende julemat til ditt arrangement fra vår meny!

Vi kan tradisjoner!

Bilde av en juletallerken med ribbe, medisterkaker, medisterpølser og en skål med surkål i bakgrunnen

Ribbe, medisterkaker, juleskinke, røkt laks, kalkunbryst, medisterpølse eller pinnekjøtt – tradisjonene er mange og varierte. Vi har satt sammen flere menyer å velge mellom, men det er også mulig å skreddersy din helt egen. På den måten kan du servere den maten som er jul for deg og dine.

For mange blir ikke julefeiringen komplett uten noe søtt etter middagen. NorgesCatering kan friste med lekre desserter som prikken over i-en etter hovedretten. Hva med fantastisk hjemmelaget karamellpudding, eller en nydelig sjokolademousse med Cognac? Om kaker er det du for

etrekker har vi et stort utvalg å velge mellom, og du finner garantert din favoritt i menyen vår.

Gjør jula enklere – bestill julematen

Det er mye man skal få gjort når julen setter inn. Vi gjør julen enda ett hakk enklere ved å lage maten for deg. Hos oss finner du lekker julemat som passer enhver anledning.
NorgesCatering skreddersyr gjerne deres arrangement, og hjelper til med lokale, kokker og servitører om ønskelig.
Vi lager mat for alle typer selskaper, både private og for bedrifter. Maten leveres på døren, og du betaler først når den er levert.

Husk å bestille julematen god tid i forveien! Ved store høytider er det mange som bestiller catering, så da er det viktig å være tidlig ute slik at vi har nok tid til å sette sammen en passende meny.

NorgesCatering har mange års erfaring med catering til juleselskaper. Ta kontakt om det er noe du lurer på – vi gleder oss til å høre fra deg.