Catering Bærum

Koldtbord og fingermat i Vestfold, Oso og Buskerud
Catering i Bærum og omegn?
Vi leverer mat til arrangementer i hele Bærum. Fortvil ikke, uavhengig av om din tilstelning finner sted i Sandvika, Blommenholm, Kolsås, Hosle, Snarøya, Hasle, eller Lysaker er vi er der for deg.

Skal barnet døpes, ungdommen i huset konfirmeres eller skal noen erklære sin udødelige kjærlighet til hverandre med et bryllup? Vi stiller opp for deg med kvalitetsmat så du slipper å stresse mer enn nødvendig. Vi stiller med alt som skulle trenges av mat og kaker.

Sjekk vår cateringmeny her

En buffet av valgmuligheter
Koldtbord og tapas er klare favoritter til store selskaper, og er spesielt godt egnet dersom man skal sikre at alle finner noe som øker spyttproduksjonen i munnhulen. Vi tilbyr også andre alternativer av høyeste kvalitet.

Vi kan nevne matkategorier i fleng: Gryteretter, spekemat, husmannskost, grillretter, pasta, smørbrød, snitter og canapeer. Her er det noe for alle og enhver, og ikke minst til enhver anledning. Hver eneste kategori er rik på valgmuligheter. Vi har bred erfaring med restaurant- og konditorfagene og leverer kvalitetsprodukter med sjel.

Et stort dekningsområde
Hos oss i NorgesCatering har vi et mål om å bli landsdekkende, og vi vokser stadig. Per dags dato dekker vi stort sett hele Vestfold, Buskerud, Oslo og Asker i tillegg til Bærum. Snakk med oss om dine cateringbehov.

Catering til ditt selskap eller arrangement?
– Bryllup
– Konfirmasjon
– Feiring/jubileum
– Dåp
– Firmaarrangement
– Møte/jobbrelatert

Vi garanterer ypperste kvalitet på råvarer, delikate sammensetninger og hurtig problemfri levering! Vi har levering i Oslo og hele østlandsområdet. Bestill catering i dag!

Bestilling pr. telefon 90 56 51 41 eller skjema

Sjekk vår cateringmeny her