Festmat

 

En skikkelig fest er ikke komplett uten deilig mat og drikke. Det finnes alltid en god unnskyldning til å samle venner, kolleger eller familie til en skikkelig hyggestund. Catering er et godt alternativ for deg som skal arrangere sommerfest, julebord, konfirmasjon, bryllup eller alle andre gledelige grunner til å meske seg med god mat og skape gode minner.

Se vår meny her

Festmat alle kan like
Våre buffeer passer godt for både den kresne og den altetende. Uansett om du velger koldtbord eller går for tapas vil du ha muligheten til å tilpasse valget ditt ved å supplere med ekstra retter eller sette sammen buffeten selv.

For deg som ønsker å skreddersy din egen meny stiller vi selvfølgelig med et utsøkt utvalg av matretter. Selv om koldtbord og tapas er publikumsfavoritter når det kommer til festmat skal man ikke kimse av andre alternativer. En nydelig og smakfull gryterett er få forunt og pastaretter slår sjeldent feil. Kjenn inspirasjonen flomme ved å besøke vår menyside.

Vi gjør også catering for barneselskap med ordentlig hjemmelaget pizza!

Vi kan festmat!
Vi tilbyr smaksopplevelser som passer til enhver fest, liten eller stor. Catering er vårt oppdrag og med vår brede erfaring står vi parat til å etterkomme ønsket til enhver smaksløk.

Trenger du noe søtt til maten? Sjekk ut våre desserter og kaker.