Julemeny

Catering Julemeny – Her bestiller du julekoldtbord, julesnitter & julemat med mer

By på herlig julemat ved ditt neste julearrangement! Vi har alle julefavorittene man trenger for en smakfull og hyggelig kveld. Vi leverer julemat til private tilstelninger og store julebord hvert eneste år – og har mange tilbakevennende kunder. Vi er svært opptatt av fornøyde kunder og kan garantere mat av ypperste kvalitet! Våre medisterkaker og julepølser er gluten- og melkefri.

Ta kontakt med oss i dag så vi kan hjelpe deg å planlegge, eller bestill direkte fra menyen under!

PS: Vi leverer maten på døren, og du betaler først når den er levert.

  • Plassholder

    Juletapas

    Alle NorgesCaterings julefavoritter er samlet i denne 15 retters menyen!

    PS! Minimum 12 pers

    X

    KALDE RETTER

    Fylt sopp med feta Allergener: Melk

    Pai fylt med soltørkede tomater, ruccola og røkelaks Allergener: Egg, hvete, melk

    Scampi med ingefær Allergener: Skalldyr

    Lefse med gravet laks og sennep saus Allergener: Hvete, sennep, nøtter

    Peppersylte med tørkede frukter Allergener: Ingen

    Stekt pære med myk ost og serranoskinke Allergener: Melk

     

    VARME RETTER

    Dadler med bacon Allergener: Ingen

    Ribbe Allergener: Ingen

    Medisterkake Allergener: Ingen

    Eplerødkål Allergener: Ingen

    Surkål Allergener: Ingen

    Amadinepotet med gressløk Allergener: Ingen

    Snøfrisk og honning dipp Allergener: Melk

    Aioli Allergener: Egg, melk

    Forcaccina Allergener: Hvetemel, egg

    kr445.00,-
  • Plassholder

    Lunsjmeny 1: Julesnitter

    4 stk.

    Reker med majones, røkt laks med eggerøre, sylte med sennep og ribbe

    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
    kr169.00,-
    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
  • Plassholder

    Lunsjmeny 2: Julesnitter

    4 stk.

    Reker med majones, gravet laks med sennepssaus, medisterkake og ribbe

    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
    kr179.00,-
    Allergener: Hvete, egg, sennep og skalldyr
  • Plassholder

    Lunsjmeny 3: Julesnitter

    5 stk.

    Reker med majones, kalkunbryst med waldorfsalat, røkt laks med eggerøre, ribbe og sylte med sennep

    Allergener: Hvete, sennep, skalldyr, egg og nøtter
    kr189.00,-
    Allergener: Hvete, sennep, skalldyr, egg og nøtter
  • Plassholder

    Lunsjmeny 4: Mini julekoldtbord

    Minimum 12 personer

    Varm ribbe, sild, roastbiff med potetsalat, juleskinke, skalldyrkabaret, sylte, smør og brød, varm medisterkake/-pølse, surkål, poteter, røkt laks med eggerøre

    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
    kr345.00,-
    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
  • Plassholder

    Lunsjmeny 5: Stort julekoldtbord med dessert

    Minimum 12 personer

    Varm ribbe, medisterkake/-pølse, reker, krepsehaler, røkt laks, lefse med gravet laks, eggerøre, to typer sild, sylte, roastbiff, kalkunbryst, waldorfsalat, fenalår, westfalerskinke, potetsalat, dansk rullepølse, juleskinke, fylte egg, rakørret med rømme, løk, rødkål, surkål, tyttebær, julesaus og poteter

    Serveres med brød, baguetter og smør

    Dessert: Hjemmelaget karamellpudding med krem/riskrem med rød saus

    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
    kr425.00,-
    Allergener: Hvete, sennep, egg, nøtter og skalldyr
  • Plassholder

    Middagsmeny 1: Liten julemiddag

    Minimum 12 personer

    Ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, surkål, poteter, saus og tyttebær

    Allergener: Hvete
    kr345.00,-
    Allergener: Hvete
  • Plassholder

    Middagsmeny 2: Stor julemiddag med dessert

    Minimum 10 personer

    2 stk. ribbe, 2. stk. medisterkaker, medisterpølse, rødkål, surkål, poteter, saus og tyttebær

    Dessert: Karamellpudding/riskrem med rød saus

    Allergener: Hvete og melk
    kr395.00,-
    Allergener: Hvete og melk
  • Plassholder

    Middagsmeny 3: Pinnekjøtt

    Minimum 10 personer

    To serveringer med pinnekjøtt, kålrabistappe, poteter og sjy

    Allergener: Fløte
    kr395.00,-
    Allergener: Fløte
  • Plassholder

    Middagsmeny 4: Pinnekjøtt med dessert

    Minimum 10 personer

    To serveringer med pinnekjøtt, kålrabistappe, poteter og sjy

    Dessert: Riskrem og rød saus

    Allergener: Fløte
    kr445.00,-
    Allergener: Fløte
  • Plassholder

    Middagsmeny 5: Rakørret fra Valdres

    Minimum 5 personer

    Rakørret, lefse, rødbeter, løk, rømme og poteter

    Allergener: Fisk
    kr360.00,-
    Allergener: Fisk
  • Plassholder

    Middagsmeny 6: Helstekt kalkunbryst

    Minimum 5 personer

    Helstekt kalkunbryst, rosenkål, bacon, gulrøtter, waldorfsalat, soppsaus og fløtegratinerte poteter

    Allergener: Hvete og nøtter
    kr345.00,-
    Allergener: Hvete og nøtter
  • Plassholder

    Nystekt olivenbrød

    kr50.00,-
  • Plassholder

    Panna Cotta med fiken

    Allergener: Egg, fløte
    kr65.00,-
    Allergener: Egg, fløte