Wienerkake

Wienerbrød/wienerkake er bakverk de aller fleste liker. Wienerbrødet stammer fra Wien, som vi hører på navnet, men i dag er den mest populær i Skandinavia.
Bakverket er laget av tertedeig, også kalt butterdeig, og kommer i formene ring og kringle.
På grunn av måten Wienerbrødet blir tilberedt, ender man opp med et himmelsk, smørmykt, lagdelt resultat.
Man kan selv velge om man vil ha makronfyll eller eplefyll, i tillegg til gul krem. Wienerbrødet pyntes med melisglasur og hasselnøttflak.

For bestilling av kake kontakt her eller bestill direkte her.

Wienerring m/makron 15 pers
Wienerdeig med makronfyll og gul krem. Pyntes med melisglasur og hasselnøttflak
15 pers = 245,-

wienerkringle makron 25pers
Wienerkringle m/makron 25 – 35 pers
Wienerdeig med makronfyll og gul krem. Pyntes med melisglasur og hasselnøttflak
25 pers = 375,-
35 pers = 495,-


Wienerring m/eple 15 pers
Wienerdeig med makronfyll og gul krem. Pyntes med melisglasur og hasselnøttflak.
15 pers = 245,-

wienerkringle makron 25pers
Wienerkringle m/eple 25 – 35 pers
Wienerdeig med makronfyll og gul krem. Pyntes med melisglasur og hasselnøttflak.
25 pers = 375,-
35 pers = 495,-