Lunsjordning på jobb

overtidsmat-banner

Vi tilbyr levering av lunsj og overtidsmat på jobben

Ønsker dere levering av lunsj eller overtidsmat til arbeidsplassen? NorgesCatering tilbyr daglig levering av sunn og god mat til en hyggelig pris. Vi kan også levere rykende varm overtidsmat alle ukedager, husk bare å bestille innen klokken 16.00 dagen før.

Se de ulike pakkene/avtalene vi tilbyr nedenfor:

 

Bilder lånt fra: Matprat

 

Felles lunsj på jobben

Midt i en hektisk arbeidshverdag skal man ikke undervurdere viktigheten av felles lunsj på jobben. Felleslunsjen kan nemlig bidra til bedre samhold mellom kolleger, gi et etterlengtet avbrekk og en velfortjent pause. Ikke overbevist? Her er 5 grunner til at du bør ha lunsjordning på jobb.

Det blir utvilsomt lettere å koordinere felleslunsjer dersom man får lunsjretter levert på jobben, fremfor at alle tar med sin egen matpakke og spiser til ulike tider. NorgesCatering kan også skreddersy lunsjordren deres slik at de ansatte får spise det de selv liker best. Er dere opptatte av å ha sunn lunsj på jobben? Eller ønsker dere kanskje varm lunsj en eller to dager i uka? Uansett preferanser kan dere kontakte oss, så setter vi sammen den perfekte løsningen for dere.   

 

Skap en mer effektiv arbeidshverdag med lunsjlevering

Foruten å skape mer trivsel vil levering av lunsj på jobben også sørge for en mer effektiv arbeidshverdag for de ansatte. De vil slippe å måtte fly på butikken for å handle inn matvarer, og trenger heller ikke sette av tid hjemme til å smøre matpakker. Mye tid vil altså bli spart ved å stelle i stand en skikkelig lunsjordning.

Levering av lunsj på arbeidsplassen vil også sikrestille at alle ansatte får tilgang på sunn og næringsrik mat, som på sikt vil være med på å sørge for at konsentrasjon og energi holder seg på topp hele dagen. Vi tilbyr en sunn lunsjkasse dere kan meske dere med, og har selvsagt også friske fruktkasser slik at man kan spise mellommåltider når det trengs.

 

Få lunsj på jobben i Oslo, Vestfold, Buskerud, Asker og Bærum


NorgesCatering har et mål om å bli landsdekkende, og vi vokser stadig. Per dags dato dekker vi stort sett hele Vestfold, Buskerud, Oslo og Asker. I tillegg leverer vi catering og lunsj på jobben til Bærum, Sandvika, Blommenholm, Kolsås, Hosle, Snarøya, Hasle, og Lysaker. Snakk med oss om lunsj på jobb, overtidsmat, lunsjavtaler/lunsjordning med lunsjpakker eller varme lunsjretter, så finner vi en avtale som fungerer for dere.  

Bestill gjennom telefon 90 56 51 41 eller via skjema.